Σπίτι > Προϊόντα

Λάμπα ψύξης υψηλής θερμότητας LED

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Συχνές ερωτήσεις:

Ερ: Ποια είναι η διάρκεια ζωής του φωτιστικού φανού υψηλής ευκρίνειας με τεχνολογία άμεσης οδήγησης AC;

A: Χάρη στην τεχνολογία άμεσης οδήγησης AC, εξαλείφει την τροφοδοσία παροχής που επηρεάζει τη διάρκεια ζωής του φωτιστικού LED. Επίσης, εξοικονομεί μονάδες αποθήκευσης ενέργειας (π.χ. ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές, μετασχηματιστές κλπ.) Και συσκευές ισχύος υψηλής τάσης (π.χ. τρανζίστορ ισχύος, τρανζίστορ MOS κ.λπ.). Κατά συνέπεια, μειώνει την απώλεια οδήγησης και αυξάνει την αποδοτικότητα της ισχύος. Η διάρκεια ζωής της οδήγησης μπορεί πραγματικά να ταιριάζει με αυτή των LED χάντρες. Υπό το καλύτερο σύστημα διαχείρισης της ψύκτρας, η διάρκεια ζωής του φωτιστικού φανού υψηλού φωτός LED μπορεί να φτάσει πλήρως 50000 ώρες και άνω.

Q: Το φωτιστικό LED High Bay με τεχνολογία άμεσης οδήγησης AC δεν είναι απομονωμένο, έτσι είναι ασφαλές;

Α: Τα περισσότερα από τα φώτα χαμηλής κατανάλωσης λαμπτήρων υψηλής ισχύος στην αγορά, τα οποία διαθέτουν τροφοδοτικά εναλλαγής, χρησιμοποιούν μη απομονωμένη τοπολογία. Μετά από όλα, η απομονωμένη παροχή ρεύματος μεταγωγής είναι σχετικά χαμηλή σε απόδοση, μεγαλύτερη σε μέγεθος και πιο δαπανηρή στα έξοδα.

Επιπρόσθετα, το 100% των προβολέων AC υψηλής ευκρίνειας ανταποκρίνονται στο πρότυπο ασφάλειας και ενισχύουν τη δοκιμή μόνωσης.

Ε: Μπορεί να γίνει αποδεκτή από την αγορά η άμεση οδήγηση φωτιστικού υψηλής φωτεινής ακτινοβολίας από πλευράς δέσμης φωτός;

Α: Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το τρεμοπαίγνιο δέσμης 100Hz είναι επιβλαβές για το ανθρώπινο σώμα. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει όλα τα πρότυπα Ιαπωνίας και ΗΠΑ LED. Εκτός αυτού, έχουμε επίσης μια λύση χωρίς τρεμόπαιγμα που προσθέτει ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές και έχει περάσει πιστοποίηση CCC, CE.

=================================================== ================================

Η βασική μας επάρκεια

1.Τεχνική πλατφόρμα

Υποστηριζόμενη από την CAS (Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών), το USTC (Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας) και το Ινστιτούτο Προηγμένης Τεχνολογίας της USTC, έχουμε ενσωματώσει τέλεια την τεχνική λύση G13 στις ενότητες υψηλής απόδοσης EPC (Energy Performance Contracting.

2.Technology Core Technology

Α. Απλό, πραγματικά ενεργειακά αποδοτικό και ανθεκτικό:

Απλό και χαμηλότερο κόστος:

Δεν υπάρχει τροφοδοτικό εναλλαγής, εκτός από την εγκατάσταση του οδηγού και του κιβωτίου τροφοδοσίας.

Πραγματικά ενεργειακά αποδοτικό και ανθεκτικό:

Σε σύγκριση με το κανονικό φωτιστικό LED, ο υψηλής ευκρίνειας υψηλής τάσης AC υψηλής ευκρίνειας AC έχει υψηλότερη απόδοση φωτισμού, υψηλότερο συντελεστή ισχύος, υψηλότερο λόγο οπτικής μετατροπής, χαμηλότερη απόσβεση του αυλού (LD), μικρότερο λειτουργικό ρεύμα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Έχει απόσβεση αυλού κάτω από 3% ετησίως και απόσβεση κάτω από 20% για 8 έτη. Είμαστε πραγματικά πράσινοι και ενεργειακά αποδοτικοί!

Β. Ασφαλής, αξιόπιστη και εγγύηση

Όλα τα φώτα υψηλού κόλπου έχουν σχεδιαστεί ως εύρος ευρείας τάσης και με OPC (κύκλωμα προστασίας από υπέρταση) για την προσαρμογή της διακύμανσης τάσης και των διαφόρων περιοχών.

Το φωτιστικό μας LED υψηλής χωρητικότητας έχει βαρίστορ για την αποφυγή βροντών και υπερτάσεων, έχει ασφάλεια για προστασία από υπερβολικό ρεύμα και υπερθέρμανση. Μονωτική θερμική μεμβράνη για την αποφυγή διαρροών. Και όλοι πέρασαν πιστοποίηση CE, CCC, RoHS, UL, FCC!

Έλεγχος της αύξησης της θερμοκρασίας: 40 ° C, το τρανζίστορ MOS και το IC τοποθετούνται χωριστά σε

Εξασφαλίστε σταθερή λειτουργία IC.

Εγγύηση: Έως πέντε χρόνια

Γ. Παγκόσμιος αποκλειστικός αντιπρόσωπος της τεχνολογίας άμεσης οδήγησης AC από την CAS

Δ. Βιομηχανική τάση: Η άμεση οδήγηση με LED υψηλό κόλπο είναι μια μη αναστρέψιμη τάση, σίγουρα θα γίνει το κύριο προϊόν στην αγορά στο εγγύς μέλλον!


Θέλετε να χονδρικής οδήγησε υψηλής ψεκασμού κόλπων που γίνονται στην Κίνα σε χαμηλή τιμή από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές φανών High Bay Light Bay Fittings; Εξοπλισμένο με ένα εργοστασιακό εργοστάσιο, το FLYING LIGHTING είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Εξεταστική