Σπίτι > Προϊόντα

LED υψηλής Bay φως στέγαση

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ:

Q: Πώς είναι η διάρκεια ζωής των LED υψηλής κόλπο φωτιστικό με AC άμεση οδήγηση τεχνολογία;

A: Χάρη στην άμεση οδήγηση τεχνολογία στο εναλλασσόμενο ρεύμα, εξαλείφει την μεταγωγική τροφοδοσία, το οποίο επηρεάζει τη διάρκεια ζωής των LED φωτιστικό. Αποθηκεύει επίσης μονάδες αποθήκευσης ενέργειας (π.χ. ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές, μετασχηματιστές, κλπ) και υψηλής τάσης συσκευές (π.χ. ισχύος τρανζίστορ, MOS τρανζίστορ, κλπ). Ως εκ τούτου, μειώνει την οδήγηση απώλεια και αυξάνει την αποδοτικότητα δύναμης. Η διάρκεια ζωής της οδήγησης μπορούν αληθινά να ταιριάζουν που οδήγησε χάντρες. Βάσει συστήματος διαχείρισης καλό θερμότητα νεροχύτη, τη διάρκεια ζωής των LED υψηλής κόλπο φωτιστικό μπορεί να επιτευχθεί εξ ολοκλήρου 50000 ώρες και παραπάνω.

Q: Το LED υψηλής Bay φωτιστικό με AC άμεση οδήγηση τεχνολογία είναι μη απομονωμένο, έτσι είναι ασφαλές;

A: Τα περισσότερα από τα χαμηλής ισχύος LED υψηλής bay φώτα στην αγορά που έχουν ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ switching χρήση μη απομονωμένα τοπολογία. Μετά από όλα, απομονωμένες μεταγωγική τροφοδοσία είναι σχετικά χαμηλότερος στην αποδοτικότητα, μεγαλύτερα σε μέγεθος και πιο δαπανηρή στα έξοδα.

Επιπλέον, μας AC 100% άμεση οδήγηση υψηλής κόλπο φώτα πληρούν το πρότυπο ασφάλειας και ενίσχυση της μόνωσης δοκιμής.

Q: Μπορεί σας AC άμεση οδήγηση υψηλής bay φωτιστικό να γίνει αποδεκτή από την αγορά από την άποψη της πορείας τρεμοπαίζουν;

A: Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι τρεμοπαίζει ακτίνα 100Hz είναι επιβλαβή στο ανθρώπινο σώμα. Τα προϊόντα μας έχουν όλα περάσει Ιαπωνία και ΜΑΣ οδήγησε Στάνταρ. Εκτός αυτού, έχουμε επίσης το no-flicker λύση, η οποία προσθέτει μέχρι ηλεκτρολυτικών πυκνωτών και έχουν περάσει CCC, CE πιστοποίηση.

==================================================================================

Αρμοδιοτήτων μας πυρήνα

1. product τεχνολογία πυρήνα

A. Απλό, πραγματικά ενεργειακά αποδοτικών και υποφερτή:

Απλή και χαμηλότερο κόστος:

Καμία μεταγωγική τροφοδοσία, Αποθήκευση εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης και κουτί ρεύματος.

Πραγματικά ενεργειακά αποδοτικών και υποφερτή:

Σε σύγκριση με την τακτική LED φωτιστικό, μας AC άμεσης οδήγησης LED υψηλής bay έχει υψηλότερη αποδοτικότητα φωτεινή, υψηλότερο συντελεστή ισχύος, υψηλότερη οπτική μετατρεψιμότητας, χαμηλότερη lumen απόσβεσης (LD) λιγότερο λειτουργικό τρέχουσα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Έχει λιγότερο από 3% αυλού απόσβεσης ανά έτος, και λιγότερο από 20% υποτίμηση μονάδων λούμεν για 8 χρόνια. Είμαστε πραγματικά πράσινες και ενεργειακά αποδοτικό!

B. Ασφαλή, αξιόπιστο και εγγύηση

Όλα τα υψηλής κόλπο φώτα έχουν σχεδιαστεί ως μεγάλο εύρος τάσης και με OPC (κύκλωμα προστασίας από υπέρταση) προκειμένου να προσαρμοστούν διακυμάνσεων τάσης και των διαφόρων περιοχών.

Μας LED υψηλής κόλπο φωτιστικό βαρίστορ να αποφευχθεί η βροντή και κύμα, έχει ασφάλεια για την προστασία από πάνω-τρέχουσα και την υπερβολική θερμότητα. Μόνωση θερμική ταινία για την πρόληψη της διαρροής. Και όλα τα πέρασαν CE, CCC, RoHS, UL, FCC πιστοποίηση!

Έλεγχος της θερμοκρασίας: 40 ° C, MOS τρανζίστορ και IC είναι τοποθετημένα ξεχωριστά σε

διασφαλίζουν τη σταθερή λειτουργία IC.

Εγγύηση: Όσο πέντε ετών

C. Παγκόσμια αποκλειστικός αντιπρόσωπος της AC άμεσης οδήγησης τεχνολογίας από CAS

D. Βιομηχανία τάση: AC άμεσης οδήγησης LED υψηλής bay είναι μια μη αναστρέψιμη τάση, σίγουρα θα γίνει το mainstream προϊόν στην αγορά στο εγγύς μέλλον!


Εξεταστική