Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Η τεχνολογική ανάλυση του φωτός του ηλιακού φωτοβολταϊκού φωτός με το πτήση φωτισμού

Aug 05, 2018

Η αρχή του σχεδιασμού και οι προφυλάξεις των λαμπτήρων ηλιακής φωτεινής τοποθέτησης LED που εφαρμόζονται στον εξωτερικό φωτισμό αναλύθηκαν ανά στοιχείο και οι πραγματικές περιπτώσεις μηχανικών έργων χρησιμοποιήθηκαν για την ανάλυση και σύγκριση των τεχνικών και οικονομικών πτυχών των λαμπτήρων οδήγησης LED και άλλων λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας, στόχος της ανάπτυξης νέας ενέργειας και προώθησης της νέας τεχνολογίας.


Σύμφωνα με εκτιμήσεις σχετικών δεδομένων, η μέση απόδοση μετατροπής των ηλιακών κυψελών το 2018 θα πρέπει να φτάσει περισσότερο από 20% και η τιμή θα πρέπει να μειωθεί κατά το ήμισυ. Αυτό σημαίνει ότι το ήμισυ του ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιούμε για τον φωτισμό μπορεί να προέρχεται από την ηλιακή ενέργεια, επιτυγχάνοντας το στόχο του προϊόντος πράσινου φωτισμού από τη διασταύρωση PN έως τη διασταύρωση PN. Με την έλλειψη ισχύος, οι οδηγοί ηλιακής ενέργειας LED με πολλά πλεονεκτήματα όπως η εξοικονόμηση ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος έχουν μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες και οι τιμές των λαμπτήρων LED, των ηλιακών συλλεκτών και των ηλιακών συσσωρευτών μειώνονται επίσης. Αντίθετα, λόγω της προστασίας του περιβάλλοντος και των περιορισμών της διάρκειας ζωής των κοινών λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας, θα εξαλειφθούν σταδιακά.


6336473ec88db17d8480622423bfc18c_20180514092727_2193.jpg

Ηλιακό έργο φωτισμού δρόμου - Φωτισμός


ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ σας είναι το μήνυμα αξίας μας. 7 * 24 ώρες υπηρεσία για την επιχείρησή σας εδώ. Καλώς ήλθατε να ρωτήσετε το Flying Lighting.


Back