Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

LED Mining φώτα κάθε βήμα της παραγωγής δεν μπορεί να αγνοηθεί

May 10, 2016

Με την εμφάνιση όλο και περισσότερο οδήγησε φώτα εξόρυξης, πολλοί από τους φίλους μου θα ανησυχούσα, οδηγημένος υψηλός Κόλπος ανήκει στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, και για κάποιους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν την τεχνολογία λυχνίας LED. Αυτό είναι αναμφίβολα αναστατωμένος highbay στην αγορά, για highbay χονδρεμπόριο είναι μια ριψοκίνδυνη επένδυση. Σοβαρό ατύχημα οδήγησε highbay σε μιά φορά προβλήματα είναι πολύ σοβαρή, οδήγησε σε κάθε διαδικασία της highbay στην παραγωγή δεν μπορεί να αγνοηθεί.

LED υψηλής Bay έχει επί του παρόντος καθολική εφαρμογή στον κόσμο, αλλά υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές των νεροχύτη θερμότητας υψηλής ισχύος LED φώτα εξόρυξης δεν έχουν βρει μια καλύτερη λύση πλέον να στηρίζεται σε μια ενιαία θερμική αγωγιμότητα του αλουμινίου γνώρισε η ζήτηση για θερμική αγωγιμότητα LED φώτα εξόρυξης. Αποτελεσματική διεξαγωγή θερμότητας εκεί έξω δεν θα επηρεάσει τη διάρκεια ζωής του λαμπτήρα. Τεχνολογία διασκεδασμού θερμότητας για εξόρυξη οι κατασκευαστές των φωτιστικών είναι μακράν η πιο κρίσιμη. Αλλά καθώς η τεχνολογία συνεχίζει την αλλαγή και την καινοτομία, εργάστηκε επίσης στο ψυγείο highbay. Ρόλος του νεροχύτη θερμότητας είναι απορροφάται υπόστρωμα θερμότητα τσιπ πέρασε, και στη συνέχεια εξάπλωση στο περιβάλλον και εξασφαλίζεται το LED chip θερμοκρασία κανονική.

Υψηλής Bay, αυτή η αγορά χρόνια δείχνει μια ανοδική τάση, αν μπορεί να αυξήσει το όριο που λόγω των υψηλών τιμών της αγοράς, δεν θα έχουμε τίποτα να πω, αλλά η ανησυχία είναι ότι τώρα υπάρχουν πολλά πλαστά προϊόντα στην αγορά είναι επίσης καταλαμβάνουν χώρο στην αγορά σε πολύ υψηλές τιμές, καθιστούν δύσκολη τη διάκριση μεταξύ true και false. Highbay χονδρέμποροι, οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν την τεχνολογία, δεν κάνουν τίποτα για να πωλούν τα προϊόντα, ή επιλέξτε ένα ισχυρό κλίμακα, έχει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς και η καλή φήμη από τους κατασκευαστές των μαζών. Ρυθμίζονται οδήγησε highbay τιμές υψηλότερες για τις πρώτες ύλες σε συναφείς τομείς, που θα έχουν σαφέστερη να συμβεί


Back