Σπίτι > Προϊόντα >> Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση πλέγμα ηλιακό σύστημα

Ηλιακό σύστημα υψηλής ισχύος για οικιακή χρήση

Ηλιακό σύστημα υψηλής ισχύος για οικιακή χρήση
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μοντέλο FL-SHS01 FL-POWER-3500VA 24V FL-POWER-5000VA 48V
Ηλιακή ενέργεια Poly150w / 18v * 4 τεμάχια Poly250w / 30v * 4 τεμάχια Poly250w / 30v * 9τμ
GEL Βαθύ κύκλο μπαταρίας 200ΑΗ / 12ν * 1ρ 200AH / 12V * 2 τεμ 200AH / 12V * 4 τεμ
Ελεγκτής PWM 30A12V * 1pc MPPT 60Α 24V * 1pc MPPT 60Α 48V * 2 τεμάχια
Πλήρης δύναμη 1920W 3840W 7680W
Αντιστροφέας 1500VA 12V * 1pc 3500VA 24V * 1τμ 5000VA 48V * 1pc
Μπαταρία μπαταρίας Μηδενικό 2 μπαταρίες σε ένα κιβώτιο 4 μπαταρίες σε ένα κιβώτιο

Σύντομη εισαγωγή


High Power Solar System

Το ηλιακό σύστημα ενέργειας είναι ένα νέο είδος εξοικονόμησης ενέργειας και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα. Πρόκειται για ένα σύστημα που χρησιμοποιεί φωτοβολταϊκές μονάδες για τη μετατροπή του ηλιακού φωτός σε ηλεκτρική ενέργεια. Αποτελείται από φωτοβολταϊκή μονάδα, ελεγκτή, μπαταρία και μετατροπέα. Χρησιμοποιείται κυρίως σε μερικές απομακρυσμένες και μη-σταθερές περιοχές.
Τα ηλιακά φωτοβολταϊκά συστήματα είναι πολύ αξιόπιστες και καθαρή πηγή ηλεκτρικής ενέργειας που μπορεί να ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως κατοικία, βιομηχανία, γεωργία, κτηνοτροφία κλπ.
Το σύστημα ηλιακής ενέργειας χρησιμοποιείται κυρίως για την οδήγηση όλων των ειδών οικιακών ηλεκτρικών συσκευών και εξοπλισμού γραφείου, για την επίλυση της κατάστασης έλλειψης ρεύματος χωρίς ηλεκτρική ενέργεια ή για τα άτομα που ζουν ή εργάζονται με πρόβλημα ηλεκτρικού ρεύματος


Κύρια πλεονεκτήματαHigh Power Solar System

1. Όλα τα συστήματα έχουν ψηφιακή οθόνη LCD. (Μπορεί να δει την κατάσταση λειτουργίας του συστήματος, όπως η τάση του συστήματος, η ισχύς του συστήματος, το ρεύμα φόρτισης κ.λπ.)
2. Όλα τα συστήματα έχουν έξοδο AC και DC και έχουν επίσης λειτουργία AC φορτιστή για backup.
3. Όταν ο ηλεκτρισμός είναι ανοικτός, μπορεί να αλλάξει αυτόματα και να χρησιμοποιήσει την ισχύ της μπαταρίας για να φορτίσει. Όταν το τροφοδοτικό μπορεί επίσης να αλλάξει αυτόματα και να χρησιμοποιήσει την κύρια παροχή ρεύματος (ηλεκτρικό ρεύμα / ηλεκτρική γεννήτρια), φορτίζοντας ταυτόχρονα την μπαταρία.
4. Ο μετατροπέας είναι καθαρός μετατροπέας ημιτονοειδούς κύματος, μπορεί να φορτίσει επαγωγικό φορτίο, όπως είναι η κατάσταση του αέρα πολύ ομαλή.
5. Κάθε στοιχείο έχει ανίχνευση μεμονωμένων μικροσωματιδίων που προστατεύει τον εαυτό του (προστασία κατά της τάσης, συναγερμός χαμηλής τάσης, προστασία υπερφόρτωσης, προστασία από υπερθέρμανση, προστασία από βραχυκύκλωμα κ.λπ.)

6. Μπαταρία για την επιλογή, υπάρχουν πολλά είδη μπαταριών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σύστημα, όχι μόνο χρησιμοποιώντας την μπαταρία μας.
7. Το φωτοβολταϊκό σύστημα Felicitysolar μπορεί εύκολα να ενημερώσει τις ρυθμίσεις, θα σας προσφέρουμε επαγγελματικές συμβουλές σύμφωνα με την ερώτησή σας.
8. Εύκολη εγκατάσταση, θα σας παρέχουμε τα αρχεία εγκατάστασης και τα δεδομένα.
9. Ανταγωνιστική τιμή με ηλιακό σύστημα υψηλής ποιότητας, επαγγελματική τεχνολογία και περισσότερη λειτουργία από άλλες εταιρείες.
10. Ασφαλής και όμορφη, ο μηχανικός μας σχεδίασε το σύστημα με επαγγελματική τεχνολογία.
11. Μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς προβλήματα και χωρίς συντήρηση λόγω των υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων του συστήματος.


περιγραφή προϊόντος


High Power Solar System

(1) Μονάδα Ηλιακών κυττάρων

Οι ηλιακές μονάδες είναι ένα σημαντικό μέρος, αλλά και η αξία των υψηλότερων συστατικών του ηλιακού συστήματος, ο ρόλος του είναι να μετατρέψει την ακτινοβολούμενη ενέργεια του ήλιου σε ισχύ DC.

(2) Ηλιακός ελεγκτής φόρτισης

Ηλιακός ελεγκτής φόρτισης, γνωστός και ως "φωτοβολταϊκός ελεγκτής", ο ρόλος του οποίου εκδίδεται από τη μονάδα ηλιακών κυψελών για την προσαρμογή και τον έλεγχο της ισχύος, τη μεγιστοποίηση της φόρτισης της μπαταρίας και την προστασία από την φόρτιση της μπαταρίας. Τοποθετήστε σε μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας, ο ηλιακός ελεγκτής πρέπει να διαθέτει λειτουργία αντιστάθμισης θερμοκρασίας.

(3) Μπαταρία

Το κύριο καθήκον του είναι η αποθήκευση ενέργειας της μπαταρίας, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το φορτίο ηλεκτρικής ενέργειας τη νύχτα ή βροχερή.

(4) Κουτί μπαταριών και καλώδια

Η μπαταρία είναι χρήσιμη για την αποθήκευση και τη χρήση της μπαταρίας. Και επιλέγουμε ειδικά φωτοβολταϊκά καλώδια για το ηλιακό σύστημα.

(5) Αντιστροφείς εκτός δικτύου

Ο μετατροπέας εκτός δικτύου είναι το βασικό συστατικό του συστήματος ισχύος εκτός δικτύου, είναι υπεύθυνο για τη μετατροπή συνεχούς ρεύματος σε εναλλασσόμενο ρεύμα για χρήση φορτίου AC. Προκειμένου να βελτιωθεί η συνολική απόδοση του φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ενέργειας για την εξασφάλιση μακροπρόθεσμης σταθερής λειτουργίας του σταθμού παραγωγής ενέργειας, η απόδοση του μετατροπέα είναι πολύ σημαντική.


Συχνές ερωτήσεις

Ε: Πώς μπορώ να επιλέξω ένα σύστημα ηλιακής ενέργειας για χρήση;

Α: Η συνολική ηλεκτρική ζήτηση (ή το φορτίο) μπορεί να υπολογιστεί από τον εγκαταστάτη σας. Θα πρέπει να τους παρέχετε πληροφορίες όπως τον αριθμό των φώτων, των συσκευών κ.λπ. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, μπορούμε να υπολογίσουμε το κατάλληλο για εσάς.

Ε: Τι είδους ηλιακά συστήματα υπάρχουν;
Α: Υπάρχουν δύο τύποι ηλιακών συστημάτων, εκτός δικτύου και στο δίκτυο σύνδεσης. Σε συστήματα σύνδεσης πλέγματος, που βρίσκονται συχνά σε περιοχές που έχουν δημιουργηθεί, τροφοδοτεί ηλιακή ηλεκτρική ενέργεια μέσω μετατροπέα απευθείας στο νοικοκυριό ή στο ηλεκτρικό δίκτυο, εάν το σύστημα παρέχει περισσότερη ενέργεια από τις ανάγκες του σπιτιού. Τα συστήματα εκτός δικτύου, καλούν επίσης αυτόνομο σύστημα, λειτουργούν συνήθως σε απομακρυσμένες περιοχές, μακριά από γραμμές παροχής ρεύματος ή όπου η προσφορά μπορεί να είναι αναξιόπιστη. Η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από το σύστημα συνήθως αποθηκεύεται σε τράπεζα συσσωρευτών αποτελούμενη από μπαταρίες βαθιάς κυκλικής πορείας που είναι κατάλληλες για επαναλαμβανόμενη μερική φόρτιση και εκφόρτιση.
Ε: Πώς μπορώ να εγκαταστήσω μόνος μου ένα ηλιακό σύστημα;
A: Το φωτοβολταϊκό σύστημα Felicitysolar είναι εύκολο στην εγκατάσταση, μπορούμε να σας προσφέρουμε το διάγραμμα σύνδεσης.
Ε: Τι μπορεί να επηρεάσει την ποσότητα ηλιακής ενέργειας που λαμβάνεται;
Α: Η ισχύς της διαθέσιμης ηλιακής ενέργειας εξαρτάται από την εποχή του χρόνου, την ώρα της ημέρας και το γεωγραφικό πλάτος του σημείου παραγωγής. Η ποσότητα της παραγόμενης ενέργειας μπορεί να επηρεαστεί περαιτέρω από την ποσότητα σκόνης και υδρατμών στον αέρα και την ποσότητα του καλύμματος από νέφος.

Ε: Τι είδους μπαταρία;
A: Η μπαταρία Felicitysolar είναι βαθιά ελεύθερη από το κύκλωμα διατηρημένη μπαταρία GEL, καλύτερη από την μπαταρία μολύβδου οξέος.
Ε: Ποια είναι η εγγύηση για το ηλιακό σύστημα;
A: Προσφέρουμε 2 χρόνια εγγύηση.
Ε: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής;
A: T / T, L / C, Δυτική Ένωση, paypal, ασφάλιση εμπορικών συναλλαγών ή μετρητά. 30% για την κατάθεση, το υπόλοιπο 70% πριν από την αποστολή.
Ε: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;
A: 3 εργάσιμες ημέρες με το απόθεμα μετά τη λήψη της πληρωμής. Δεν υπάρχουν αποθέματα, 20 εργάσιμες ημέρες μετά τη λήψη της πληρωμής.Θέλετε να χονδρικής υψηλής ισχύος ηλιακό σύστημα για οικιακή εφαρμογή που γίνεται στην Κίνα σε χαμηλή τιμή από έναν από τους κορυφαίους on / off πλέγμα κατασκευαστές και προμηθευτές ηλιακών συστημάτων; Εξοπλισμένο με ένα τόσο παραγωγικό εργοστάσιο, το FLYING LIGHTING είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Εξεταστική